O nama

"Plinoservis Topić" je agilan i stabilan obrt s dugom obiteljskom tradicijom. Osnovan je još daleke 1971. god., te je rezultat dugogodišnje obiteljske tradicije.

Dugo postojanje garancija je kvalitete i brzine svih naših usluga, a također to potvrđuje i činjenica da smo ovlašteni izvođač Gradske plinare Zagreb i ovlašteni serviser programa Vaillant. Uz to samo partner u izvođenju plinoinstalaterskih radova za GSK Zagreb.

Uvođenje plina i radovi s plinskim instalacijama su vrlo osjetljivo područje, gdje nestručnost i nekvaliteta mogu dovesti do katastrofalnih posljedica. U plinoinstalaterskoj djelatnosti „Plinoservis Topić “ djeluje s ovlaštenjem i licencom GPZ ZA SVU SNAGU POTROŠAČA (uključujući uz kućanstva, urede, trgovine... i najveće potrošače kao i industrijske pogone).

Naša tvrtka nudi nudi kompletne usluge, što podrazumijeva izlazak na teren i snimanje prostora ili objekta, analiziranje ponudbenog troškovnika, te izvođenje radova uz isporuku opreme i instalacijskih materijala po najpovoljnijim cijenama.
Svakom korisniku pristupamo individualno i preporučamo, iz našeg bogatog iskustva, najbolja rješenja, kako izvedbeno, tako i financijski. Nastojimo sa svakim klijentom uspostaviti trajnu partnersku suradnju.

Višedesetljetno iskustvo u poslovima instaliranja i servisiranja plinskih instalacija, te uvođenje centralnog grijanja i montažu kotlovnica, donijelo nam je stotine najrazličitijih korisnika: od domaćinstava do industrijskih pogona. Naše poznavanje zamki koje ova djelatnost krije daje dam za pravo da možemo jamčiti maksimalnu kvalitetu i dugovječnost instalacija koje instaliramo kao i dugotrajnost u svijetu poznate Vaillant opreme, ali prije svega maksimalnu sigurnost.

Svakodnevni Vaillant noviteti na tržištu

Pratimo tehnološki napredak i usvajamo sve tehnološke novitete. Uz to pratimo zahtjeve tržišta na koje odgovaramo proširenjem asortimana Vaillant opreme. Upravo je tvrtka, čiji smo ovlašteni izvođač, jedan od svjetskih promotora tehnoloških noviteta i novih rješenja. Zato je i stručnost djelatnika, koja uključuje stručne seminare i licence, jedan od naših znakova prepoznatljivosti.

Ponuda najboljih rješenja

Brojne reference na objektima najrazličitijih korisnika same po sebi govore o iskustvu i kompetentnosti našeg tima za poslove plina, grijanja i vodovoda. Zadovoljni klijenti od čijih preporuka i živimo, naša su najbolja referenca. Živimo od kvalitetnog rada i profesionalnog pristupa poslu. Želimo da tako i ostane. Ukoliko nam poklonite povjerenje i svoje poslove prepustite našoj izvedbi, ubrojit ćete se među brojnu skupinu koja zna da je moguće po prihvatljivim cijenama, dugoročno i na najkvalitetniji način riješiti pitanja instalacija neovisno o njihovoj vrsti.